Hva kan skje om du dropper medisiner til fordel for naturlige remedier

johnny blir frisk på naturlig måte

Her er en liten historie jeg fikk av Johnny fra Kristiansand. Han kontaktet meg etter å ha fått låne et eksemplar av min bok Powered by nature av en venn. Han var lei og oppgitt over å ha vært syk lenge og følte at han ikke kom videre med leger og helsevesenet, det var ingen hjelp å få. Han syntes det han leste i boken virket fornuftig og var villig til å gi det et forsøk. Vi pratet litt frem og tilbake en stund og fikk satt i gang med ulike tiltak som, rent vann, jording, riktig næring, strålingsbeskyttelse etc. Hva som så skjedde kan du selv lese. Johnny er er bare et eksempel av mange tusen jeg har som har valgt å følge naturens prinsipper etter først å ha brukt utallige nytteløse legemidler.

 

Håper historien kan være til inspirasjon for andre som lurer på om det er mulig å gjøre noe på egenhånd for å forandre en dårlig helse til god helse med naturlige soleklare tiltak. 

 

Hei Tormod
Jeg hadde frem til jeg var 20 år, hatt en god og trygg oppvekst og ungdomstid, og en normalt god helse, inntil dagen jeg hadde en stygg ulykke i en slalåmbakke. Jeg fikk konstatert to brister på en virvel i ryggsøylen gjennom røntgen bilder, og det ble starten på det som skulle bli et svært vanskelig liv. Fra den dagen var smerter hovedingrediensen i livet mitt, og det ble vanskelig å stå for lenge, sitte og ligge, smertene gjorde meg deprimert fordi jeg klarte ikke lenger å fokusere og konsentrere meg om noe. Jeg gikk til fastlegen min, men han mente at smertene var innbilt og han mente jeg slet psykisk, fordi den type brist sjelden gav smerter, så han gav meg antidepressiva, jeg mener å huske at det var Seroxat. 

Men selv med antidepressiva i blodet hadde jeg like mye smerter, og opplevde ikke annet enn at legen anbefalte gang på gang å øke dosen, og etterhvert begynne med nye typer antidepressiva, mener jeg var innom 10-11 forskjellige slag over 20 år. Ingen av disse hjalp mot smertene i korsryggen. Kan nevne Aurorix, Surmontil, Zyprexa, Sipralex, pluss ca 7-8 andre typer. 

Da jeg var ung, var jeg dessverre sjenert og hadde nokså lavt selvbilde, så jeg turte aldri å konfrontere legen min at jeg ikke var fornøyd med og bare få antidepressiva, det var jo egentlig smertestillende jeg kom for, og for at han kanskje kunne prøve å finne ut av hvorfor jeg hadde så vondt. Etter hvert ble smertene så utholdelige at jeg ønsket å få slippe, så jeg tenkte mye på hvordan jeg kunne gjøre livet slutt, men akkurat det ga meg bare dårlig samvittighet. 

Jo mer piller jeg tok morgen og kveld, jo mer stoppet livet liksom opp, årene bare fo'r forbi, tror det skyldtes at selvbevisstheten og tilstedeværelsen forsvant med så mye kjemikalier i blodet, og jeg merket at smertene bare tiltok og dro meg lenger og lenger ned i en 'tåkete dal' hvor jeg ble passiv og resignert. Oppe i dette kaoset, giftet jeg meg med ei jente som holdt ut med meg i 12 år, men jeg hadde så mye fysiske og psykiske helseproblemer at jeg ikke klarte å være en god nok ektemann for henne. 

Jeg gråter når jeg skriver dette, det er svært vondt å knuse et hjerte, ja, det vet nok du som leser dette om du har litt livserfaring. I disse årene fikk jeg ingen hjelp mot det som var mitt største problem, smerter, jeg fikk bare legemidler, antipsykotika og tilbud om psykolog og innleggelse på psykiatrisk avdeling. Etterhvert fikk jeg flere og flere symptomer på at disse medisinene gav meg bivirkninger, og som jeg nå skjønner, mange år senere, var årsaken til alle de sykdoms tilstander jeg erfarte. 

Allerede tidlig i 30 årene gikk jeg opp 30 kg og jeg kan nevne ting som muskel kramper og smerter, ekstrem tretthet, fordøyelsesbesvær, hemoroider, pusteproblemer, ukontrollert hjerterytme, tørr hud og kløe, tilstander som ligner epilepsi, svake ledd og ledd smerter, svært dårlig ånde og dårlig kroppslukt, følelse av magesår, tørrhet i munn, slitne øyne med alltid en følelse av å ha finkornet sand på dem, manglende sexlyst, sår i ansiktet som ikke ville gro, mange små klumper under huden, allergi mot veldig mye av mat og også andre ting (som blekket i aviser og ukeblad, fjær fra en andedunsdyne, alt av strøm osv.), jeg hadde kviser, forstoppelse, følelsen av lavt blodsukker, sløvhet i hjernen, søvnløshet, en kropp som alltid var for varm eller kald, dårlig hukommelse, smerter i urinveiene, prostata problemer, kløe over alt på kroppen, kronisk tett nese, vorter, mye føflekker på huden, ringorm, ru hud på albuene, belegg på tungen, iskalde hender og føtter, nakke og ryggsmerter, vondt i kjeven rundt tennene, mye flassing fra hodebunn, smerter fra testiklene, begge tomlene sluttet alltid å fungere hvis jeg frøs, følelse av å være totalt utmattet, som etter en lang maraton, lydoverfølsom og el overfølsom og også psykiske symptomer som konstant skifte mellom depresjon og hyperaktiv hjerne, en slags ADHD følelse. 

Følelsen av at hjernen hakker eller spinner ukontrollert fort, ekstrem irritabilitet, selvmordstanker, lærevansker, ekstremt nedsatt hukommelse og konsentrasjon, totalt ingen selvinnsikt, en hjerne som altfor ofte tenkte på ekstremt uanstendig adferd, en slags følelse av å være Dr Jekyll and Mr Hyde, uten å gå dypere inn på det. 

Unormalt sterk sosial angst, hallusinasjoner med groteske opplevelser, ekstrem angst for mørket, for haier og for høyder, nevrotisk redd for bakterier og skitne overflater. Tror jeg stopper nå, flere detaljer er overflødige. Men det er ikke før i ettertid at jeg har forstått at mye av dette bare dreier seg om bivirkninger fra legemidler. Hadde jeg bare vært så heldig og vært en hund eller en hest, da kunne de i det minste ha avlivet meg, men neida, det er jo ikke lov å avlive mennesker i Norge. 

Alle disse tingene hadde jeg i en salig blanding frem til 2009, da kastet kona mi inn håndkleet og gav meg opp, og jeg kastet alt av antidepressiva den dagen jeg flyttet, siden jeg aldri hadde noen god effekt av dem. 

Men så ville tilfeldighetene at jeg kom over en bok som het Powered by nature. 

Den er etter min mening et litterært mesterverk, av den grunn at den på en enkel måte forklarer hvordan alt liv på denne planeten i bunn og grunn er konstruert på nøyaktig samme måte og dermed også på en måte trenger de samme grunnvilkårene for å kunne virke optimalt og unngå sykdom. 

Den forklarer at vi må spille på lag med naturen, og at naturen i sin reneste form dekker alle våre behov, slik at det ikke er nødvendig å tilføre kroppen kjemiske, syntetiske legemidler for å bli frisk, man må derimot bruke elementene i naturen, og samarbeide med naturen, da vil vi alle oppleve det vi og også tusenvis av andre som praktiserer disse tidløse prinsippene, erfarer, nemlig at kroppen selv bruker sitt eget dataprogram for å bygge opp igjen skadede celler og vev. 

Etter å ha lest boken i 2015, så har alt bare gått opp over igjen. Etter at jeg forandret livsstil totalt, har alle disse symptomene bare blitt mindre og mindre, og jeg er nå stort sett symptom fri, så lenge jeg og kone nr 2 konsekvent holder oss til rådene i boken. Slurver jeg, merker jeg spesielt at allergiene kommer raskt tilbake. Eneste jeg fortsatt sliter litt med, er senvirkningene av å ha vært så forgiftet, så manglende leddbrusk i knærne gjør at jeg fortsatt må bruke krykkene av og til når jeg er ute og går. 

Så glad vi begge er for å ha funnet denne boken, vi kaller den 'sannheten om helsa' helt enkelt. 

Nå skjønner du kanskje bedre hvorfor jeg har skrevet dette her. 

Livet er totalt forandret etter noen enkle selvfølgelige helsetiltak. Alt har forandret seg for oss begge. Kona mi har også med sin egen dårlige helse opplevd det samme, hennes bipolar (manisk depressiv) er også totalt forsvunnet etter 32 års sykdoms kamp. 

Powered by Nature må bare ut til folket........ Hjertelig hilsen Johnny